U bent hier: Home >> Landbouwhuisdieren/paarden

Landbouwhuisdieren en paarden

Dierenkliniek de Woldberg heeft een vijftal dierenartsen in dienst, die gespecialiseerd zijn in de behandeling van landbouwhuisdieren en paarden. Zij richten zich op de veehouderij, de hobbydierhouderij en de paardenhouderij. Dit ervaren team vult elkaar aan in specialismen op het gebied van de gezondheid van koe, schaap, varken, geit of pluimvee. Er staat 24 uur per dag een dierenarts voor u klaar.

Vaste dierenarts per rundveebedrijf

Een goede diergezondheid is de basis van een gezond rundveebedrijf. Wij bieden professionele ondersteuning door een vaste dierenarts die uw bedrijf goed kent. Deze kan u adviseren op het gebied van diergezondheid, voeding, jongveeopfok en huisvesting.

Opleidingspraktijk voor diergeneeskundestudenten

Dierenkliniek de Woldberg is sinds 2012 een opleidingspraktijk voor masterstudenten van de faculteit diergeneeskunde te Utrecht. Studenten die zich willen specialiseren in landbouwhuisdieren kunnen bij ons een praktijkopleiding volgen. Daar staat tegenover dat wij snel op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde in het algemeen en de diergeneeskunde faculteit Utrecht in het bijzonder.

Workshops en lezingen

Wij verzorgen regelmatig workshops en lezingen. Geïnteresseerd? Houd onze nieuwsbrieven in de gaten of neem direct contact met ons op.

 

     

 

 

Door deze webshop te gebruiken ga je akkoord met ons privacy- en legal statement (zie links hieronder).
Privacy Legal Cookies notice AniCura is an Affiliate of Mars, Incorporated