U bent hier: Home >> Huisdieren >> Voor Fokkers >> Progesterontest en KI

Progesteronbepaling met de immulite

Wilt u weten wanneer uw hond vruchtbaar is? Om het optimale dektijdstip van een teef te kunnen bepalen is het nodig om het hormoon progesteron in het bloed te meten. Dierenkliniek de Woldberg heeft daarvoor de zeer betrouwbare Immulite tot haar beschikking.

Binnen 2 uur weet u of uw hond vruchtbaar is

De Immulite is een apparaat dat volledig geautomatiseerd en computergestuurd bloedonderzoeken uitvoert. Wij gebruiken de Immulite om de progesteron waardes te kunnen bepalen. Binnen 2 uur is de uitslag bekend. De Immulite is op dit moment het meest betrouwbare en snelste apparaat om dit onderzoek uit te voeren. U kunt kiezen uit losse bepalingen of een pakketprijs. De assistente kan u hier verder over informeren.
Na de progesteronbepaling bij ons op de praktijk doen wij 4 weken later een gratis echo om te kijken of uw teef drachtig is.

Kunstmatige Inseminatie

Mocht een natuurlijke dekking om wat voor reden dan ook niet lukken, dan is er de mogelijkheid van kunstmatige inseminatie.
Kunstmatige inseminatie gebeurd bij ons met gebruik van de endoscoop, zodat we het sperma direct in de baarmoeder kunnen brengen.
Wij doen kunstmatige inseminatie uitsluitend op de praktijk.

 

 

  

 

Door deze webshop te gebruiken ga je akkoord met ons privacy- en legal statement (zie links hieronder).
Privacy Legal Cookies notice AniCura is an Affiliate of Mars, Incorporated